Self-Care

Jij bent de allerbelangrijkste persoon in jouw leven

Goed voor jezelf zorgen, het klinkt zo logisch, maar doen we het ook? Vaak bewaren we self-care voor speciale momenten, bijvoorbeeld in het weekend, of we gaan één keer per maand naar de sauna, of we hebben een weekendje 'me time', zonder kinderen en partner, om op te laden. Maar meestal hebben we geen tijd om voor onszelf te zorgen. Te druk. Maar klopt dit wel? Hebben we geen tijd of maken we geen tijd?

Self-Care zou elke dag op onze agenda mogen staan. Het zou een geÏntegreerd onderdeel van ons leven mogen zijn en niet pas als we ons niet lekker voelen of ziek zijn. Het mooie is, hier hoef je niet je hele leven voor om te gooien. Je hoeft niet parttime te gaan werken, een enkele reis India te boeken of alles ervoor af te zeggen. Hele kleine stapjes hebben al een groots effect. Het gaat erom hoe je de dingen doet, in welke kwaliteit, en of je de dingen met aandacht doet. Het gaat hierbij niet om mindfulness, maar of je in je lichaam aanwezig bent. Ben jij bij jezelf, daar gaat het om.

Goed voor jezelf zorgen is een rode draad in mijn eigen leven en dus ook in mijn praktijk. Om een relatie met jezelf te bouwen, is goed voor jezelf zorgen het uitgangspunt. Het begint met één keuze, één stap. Welke keuzes maak jij, en zijn deze keuzes ondersteunend of niet. We zijn het allemaal waard om goed voor onszelf te zorgen, dus jij ook.

Nieuwtjes

  • 1
  • 2
Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill
Copyright © 2014 Mariette Reineke. All Rights Reserved.
mariettereineke.nl was designed by Wired Connexion.

 

How to get bonus http://f.betroll.co.uk/ Betfair