Voor wie

Iedereen is welkom op mijn tafel

Al mijn behandelingen zijn een ware ondersteuning voor iedereen, jong en oud, man en vrouw. Ik heb wel een tweetal doelgroepen die ik graag apart onder de aandacht wil brengen.

Vrouwen met een kinderwens
Door mijn eigen levenservaring (zie kinderwens) richt ik mij in mijn praktijk op vrouwen die graag een kind willen, maar waarbij dit moeilijk of niet lukt. Doordat ik zelf ongelofelijk veel geleerd heb van mijn "proberen zwanger te worden" fase en de fertiliteitsbehandelingen in het ziekenhuis, ben ik als geen ander in staat om vrouwen hierin te begeleiden. Ik vond zelf toen dat er weinig support was in het ziekenhuis (en daarbuiten) en de support die er was, heeft mij nooit aangesproken. Ik heb ervaren dat vrouwen zoals ik veelal als slachtoffer worden neergezet en niet voor de geweldige en krachtige vrouw die we allemaal zijn. Ik heb mij hier nooit prettig bij gevoeld, omdat ik mij nooit een slachtoffer heb gevoeld. Alles veranderde voor mij toen ik in contact kwam met esoteric healing en de behandelingen die ik zelf nu ook geef. Eindelijk kreeg ik het gevoel dat iemand mij zag voor wie ik werkelijk ben en werd ik uitgenodigd om op een eerlijke manier naar mijzelf en mijn situatie te kijken. Ik kan niet anders zeggen, het heeft mij gebracht waar ik nu ben en hier ben ik heel dankbaar voor.

Kinderen
Kinderen staan erg open voor de behandelingen die ik geef en reageren hier heel positief op, met name de connective tissue therapy techniek. Ze ervaren een diepe ontspanning en ze komen helemaal terug bij zichzelf. Met name voor kinderen die druk, impulsief gedrag vertonen, heel emotioneel zijn en veel onrust in zich dragen, kan een behandeling heel ondersteunend werken. Kinderen hebben te maken met een enorme hoeveelheid aan prikkels en met name als ze naar school gaan, verandert er veel voor ze. Voor kinderen duurt een sessie geen uur, maar een half uur. Ook is het mogelijk om samen een sessie te doen, dus ouder en kind, om zodoende naar jullie relatie te kijken. Hoe is deze relatie, wat kom je tegen, welke verwachtingen heb je (naar jezelf als moeder maar ook naar je kind), welke patronen zijn er die niet ondersteunend zijn en waar ga jij, als ouder, in reactie? Ik richt mij niet op opvoedkwesties, maar ik focus mij op jou en jouw relatie met jezelf. Als jij bij jou bent en als jij lekker in je vel zit, heeft dit een positieve werking op jouw kind(eren). En dus ook op jullie relatie. 

 

Nieuwtjes

  • 1
  • 2
Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill
Copyright © 2014 Mariette Reineke. All Rights Reserved.
mariettereineke.nl was designed by Wired Connexion.

 

How to get bonus http://f.betroll.co.uk/ Betfair