Lichaamswerk & begeleiding

Als jij je compleet voelt, hoef je niet buiten jezelf op zoek te gaan

De lichaamsgerichte behandelingen die ik geef zijn allemaal ondersteunend, helend en toegankelijk, ook voor kinderen. Ze brengen een diepe ontspanning in het lichaam en laten je ervaren hoe het is om echt bij jezelf te zijn. Hiermee bedoel ik: uit je hoofd en in je lichaam. Ik hou van simpel, praktisch en humor, dus ook deze ingredienten komen in al mijn behandelingen terug. 

Esoteric healing 
Deze techniek ondersteunt jou om inzicht te krijgen in fysieke klachten, gewoontes en patronen en wat de oorzaak hiervan is. Het biedt een liefdevolle support in het loslaten van vastzittende emoties, die een impact hebben op jou en je lichaam. We kijken samen waar je andere keuzes kan maken die jou en je lichaam ondersteunen. Het is een zachte techniek (geen massage) die je bevrijdt van alles wat niet langer bij je hoort. Je krijgt meer energie, je voelt je beter over jezelf en je komt meer in contact met je lichaam. Je gaat ervaren hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen en wat het effect is van de keuzes die je dagelijks maakt.

Connective Tissue Therapy
Deze techniek werkt op het bindweefsel in het lichaam en brengt een hele diepe ontspanning. Het laat je ervaren hoe we geneigd zijn om vanuit ons hoofd te leven, in plaats vanuit ons lichaam. Deze techniek werkt ook bij fysieke klachten en brengt het lichaam in haar/zijn natuurlijke staat van zijn, vrij van spanningen, onrust en stress. Na een sessie ervaar je hoe teder je van nature bent en wat het betekent om echt ontspannen te zijn. De meeste cliënten willen het liefste blijven liggen na een sessie. 

Esoteric Facial release massage
Dit is een heerlijke, unieke en ontspannende gezichtsmassage die alle vastgehouden emoties in ons gezicht doet verdwijnen en ervoor zorgt dat je er 10 jaar jonger uitziet. Je verlaat stralend de praktijk. Bij deze techniek maak ik gebruik van een heerlijke creme.

Individuele begeleiding
We kijken samen hoe het met je gaat, hoe je leeft en welke keuzes je maakt. Een belangrijk onderdeel van mijn behandelingen is het eerlijk kijken en hardop uitspreken (nomineren) van wat wel en wat niet lekker loopt in je leven. We weten vaak allang dat we andere keuzes mogen maken, maar we blijven vastzitten in patronen en gewoontes. Met veel humor, lichtheid en waardering gaan we samen kijken wat ervoor zorgt dat jij niet jou volledige zelf bent en leeft. Een behandeling bij mij kan ook deels uit praten bestaan en deels uit lichaamswerk. Deze combinatie werkt heel krachtig en is zeer ondersteunend.

Voedingsadvies
Voeding is hot en krijgt momenteel veel aandacht. We worden overweldigd met steeds weer nieuwe diëten, boeken en wetenschappelijke bevindingen over wat nu wel en wat niet gezond is en wat we wel en wat we vooral niet moeten eten. De berichten zijn vaak tegenstrijdig en we zijn massaal op zoek naar antwoorden en adviezen buiten onszelf. Mijn voedingsadvies is anders. Ik vertel jou namelijk niet wat je wel of niet mag, want dit weet je zelf namelijk heel goed. Mijn behandeling is erop gericht dat jij in contact komt met je lichaam en gaat luisteren naar de signalen die het geeft. Zodoende ga je zelf voelen wat je nodig hebt en ook op welk moment, en wat het effect is van bepaalde voeding op jouw lichaam. Samen gaan we kijken wat jouw relatie met voeding is en hoe je andere keuzes kan maken waardoor je je vitaal, gezond en licht voelt. 

Algemeen
Tijdens al mijn lichaamsgerichte sessies heb je je kleren aan (behalve schoenen en riem) en word je op een hele rustige, respectvolle en integere manier aangeraakt. Elke sessie duurt een uur. Mijn sessies zijn complementair (aanvullend). Dit betekent dat ze een ondersteuning bieden en dus geen vervanging zijn van een bezoek aan de huisarts, het slikken van medicijnen of het advies van een gespecialiseerde arts. Het een sluit het ander niet uit, het gaat voor mij hand in hand. 

Ik geef momenteel op vrijdagmiddag en op zaterdagochtend sessies. 

Nieuwtjes

  • 1
  • 2
Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill
Copyright © 2014 Mariette Reineke. All Rights Reserved.
mariettereineke.nl was designed by Wired Connexion.

 

How to get bonus http://f.betroll.co.uk/ Betfair