Wie is Mariette

Wat ik doe, is niet wie ik ben

Ik heb heel lang gezocht, buiten mezelf, naar liefde, aandacht, erkenning, antwoorden, verlichting, rust, stilte, ontspanning, oplossingen en nog heel veel meer. Het boeiende is, ik heb altijd het idee gehad dat ik iets moest doen of ergens naartoe moest, om bij mezelf uit te komen. Ik heb ervaren dat dit niet zo is en dat al die doen en zoek dingen die ik gedaan heb, mij uiteindelijk nog verder verwijderd hebben van mezelf. Mijn lichaam is nu mijn leidraad en hierin liggen voor mij alle antwoorden. Ik ervaar een enorme rust nu ik weet dat ik nergens naartoe hoef. Ik heb een grote liefde voor mensen en werk ook graag met mensen. Ik hou van het leven en alles wat het mij leert, en ik hou van waarheid, lol, humor, lichtheid, amandelnootjes en schrijven. Het leven is voor mij een ontdekkingstocht, waarbij ik elke dag iets nieuws over mezelf mag ontdekken.

Ik geef naast mijn één op één behandelingen in de praktijk ook presentaties en workshops op het gebied van vrouw zijn, even stoppen, voeding, goed voor jezelf zorgen en moederschap/kinderwens.

Vind je het leuk om te weten wat mij zoal bezig houdt in het leven, volg mij dan op mijn blog: www.heartstorm.nl of via mijn facebookpagina

 

 
 

Nieuwtjes

  • 1
  • 2
Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill
Copyright © 2014 Mariette Reineke. All Rights Reserved.
mariettereineke.nl was designed by Wired Connexion.

 

How to get bonus http://f.betroll.co.uk/ Betfair