In-chair yoga tijdens TEDxAmsterdamED event

Praktijkruimte in Amsterdam

Praktijkruimte in Amsterdam: Artsencentrum Homeopathie Amsterdam
Per 1 februari houd ik praktijk vlakbij de Rai in Amsterdam. Een prachtige locatie met fijne collega's, een mooie behandelkamer en goed bereikbaar met de auto en OV. Zie https://sites.google.com/site/praktijkdeurloo/
Adres: Deurloostraat 129 HS. 
Op zaterdagochtend en zondagochtend van 08:00 uur tot 13:00 ben ik beschikbaar voor sessies.
Een eerste sessie duurt anderhalf uur, daarna duren de sesies één uur. 
Prijs eerste sessie: 85 euro.
Prijs sessie: 70 euro per uur.
Ik bied een programma aa,n dat bestaat uit tien sessies, waarbij we echt gaan werken aan de relatie met jezelf. Het doen van tien sessies geeft een enorme verdieping en brengt werkelijk verandering. Als je kiest voor een programma, dan is de prijs per sessie 60 euro. Als je meer wilt weten over het programma, mail of bel me dan. 
 
 
 
 

 

Vrouwen in Essentie avond "Zeggen wat je voelt"

Vrouwen in Essentie

Dinsdag 30 juni is de zesde "Vrouwen in Essentie" avond in een reeks van negen avonden, met als onderwerp "Zeggen wat je voelt", onder begeleiding van Simone deLorme en Caroline Reineke.

Hoe vaak zeggen we echt wat we voelen? Hebben we werkelijk contact met wat we voelen en durven we dit dan ook te uiten? We zijn niet gewend om ons te uiten via ons gevoel. We hebben vooral geleerd om te denken, dus te praten vanuit ons hoofd en niet vanuit ons lichaam. Wat we voelden kreeg vaak geen gehoor of er was geen ruimte voor. Hoe is dat voor jou?

 

 

Facials bij Bagels & Beans IJburg

Op zondag 9 februari heb ik voor het 2-jarig bestaan van Bagels & Beans IJburg facial release massages gegeven, heerlijke ontspannen gezichtsmassages waardoor jouw gezicht opgeslagen emoties mag loslaten en je er stralend en stukken lichter uitziet (en vaak ook 10 jaar jonger....) Het was een groot succes en mooi om te zien hoe iemand binnen 10 minuten volledig ontspannen van de tafel afstapt... 

Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill
Copyright © 2014 Mariette Reineke. All Rights Reserved.
mariettereineke.nl was designed by Wired Connexion.

 

How to get bonus http://f.betroll.co.uk/ Betfair